Sayangku

Sayangku

Jom laa... follow

Monday, April 12, 2010

Ben Ashaari: Segmen Baru Jelajah Blog Ibu

Da lama perasan si ben ni dekat list blogger yg lain. Rajin jugak gi tengok blog dia. Sebelum ni aku tahu dia dah buat jelajah blog..sblm segmen jelajah blog ibu ni. Masa tu nak turut serta cam malu la pulak. Takut tak di layan. Tapi tak pelah, aku tahu dia rajin sgt nak jelajah blog...so aku ambil kesempatan nak turut serta. Nasib la kan kalau dia nak jenguk blog aku ni...al maklum lah x de org nak singgah blog aku ni...blog x glamour la katakan.

Tapi ader la pengerasnya;
1. Header blog Ben Ashaari....
beres......

2. link ke entri si ben ni...Klik di sini
beres.........

3. cerita serba sedikit mengenai blog anda..itu akan membantu promosi blog anda
nak citer la nie....blog aku ni dinamakan hadifhadifah sempena nama anak2 aku...yg pangkalnya hadif kalau boy dan hadifah kalau girl. Blog aku ni masih baru. Banyak lagi nak kena blajor. Blog aku ni mcm rojak. mcm2 ade. bukan saja citer pasal aktiviti keluarga, aktiviti di tempat kerja, malah ader juga info2 yang aku tahu berdasarkan pembacaan, mendengar, melihat. Aku akan tulis apa yang aku rasa nak tulis...dengan tujuan untuk berkongsi cerita dengan rakan2 & blogger2 yg lain

4. dari mana anda tahu mengenai SEGMEN JELAJAH BLOG IBU ini..
oh...aku dapat tahu dari blog mama zakwan .

Ok...en. ben...harap2 sudilah nak jelajah blog aku ni..TQ..kerjasama en. ben sgt dihargai.

8 comments:

  1. tahniah, blog kak dh dijelajah akhirnya

    ReplyDelete
  2. Salam..

    dah pun dijelajah oleh en. ben yg super duper rajin!..

    Tahniah!!.. :)

    ReplyDelete
  3. salam ziarah dari blog ben....

    berguling2 jap kat blog ni :)

    ReplyDelete
  4. terima kasih atas semua sokongan blogger2

    ReplyDelete
  5. salam ziarah ayu....bestnya blog ayu ben dah singgah...akak ja yg blom n3 pasal ben ni lagi..hehehe

    ReplyDelete
  6. salam singgah..dari blog ben ;)

    ReplyDelete
  7. singgah dari blog ben gak.slm kenal

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails