Sayangku

Sayangku

Jom laa... follow

Tuesday, May 25, 2010

Hadiah Ulangtahun Perkahwinan

1) buat entry tajuknya ' Hadiah Ulangtahun Perkahwinan '
2) add blog mama aqif ngan blog aunty sherry kat dalam bloglist tau ;p
3) letakla banner gambar mama aqif n family dalam entry n link back ke entry ni ye
-saje nak promote mama aqif hahahaha ...
4) dalam entry tu korang letak ar gmbr kahwin korg yg cun2 ;p
kalau tak kawin lagi letak ar gmbr tunang
kalau tak tunang lagi, letak ar gmbr korg ngah berposing sakan
-sesaje nak suh korg promote diri korg plak ;p
5) pastu cerita sikit gana korg kenal ngan pasangan (saje nak tahu :p ), kalau takde pasangan lagi korg cerita la apa2 yg korg nak cerita
6) pastu cam biasa tinggalkan la comment kat entry ni
senang tak? ke susah sgt?
tarikh tutup : 19 Jun 2010

Salam semua...
Semalam 24Mei adalah hari lahir aku, & hari ni pulak 25Mei adalah hari ulangtahun perkahwinan aku yg ke-8.
Sempena hari ini aku mengambil peluang utk turut serta GA yg dianjurkan oleh mama aqif & kawan2nya (aunty sherry ngan aunty keen)

Syarat2nya seperti di atas:

Jom layan gambar2 yang x seberapa adanya nie..hehe




ada mcm hang tuah & tun teja tak?

tak larat tu sbnrnya en. hassan nak angkat...sampai berkerut dahi



Macam mana kita org boleh kenal?

Sebenarnya kami berdua 1 kampung, 1 blok, 1 jalan, maknanya berjiran la tu.
Tapi kami x pernah satu sekolah pun..
Kenal sejak 1992, masa tu aku tingkatan 4 & en. hassan tingkatan 5.
Komunikasi hanya melalui surat & berjumpa bila time cuti sekolah je,
itupun kat umah aku...depan mata mak & ayah akula.
Tak berani nak dating kat luar takut kena pelangkung ngan mak ayah masing2.
Hubungan terputus sekejap sebab masing2 sambung belajar.....
masa ni aku ader org lain & dia ader org lain gak.
Bila masing2 habis belajar...kami berkawan balik & terus buat keputusan untuk bernikah.

Maka,
25 Mei 2002 (nikah) & 26 Mei 2002 (majlis)
adalah hari bersejarah buat kami berdua.
Alhamdulillah, skrg kami telah dikurniakan dgn 3 cahayamata.
Aku berdoa semoga rumahtangga yang kami bina ini akan kekal bahagia sehingga ke akhir hayat. Amin.........

6 comments:

  1. o...baru tau citenye, mcm mana kenal en hassan...jiran rupanye...he3..semoga berbahagia hingga akhir hayat

    ReplyDelete
  2. hehehehe jiran sebelah umah :p eh kak ayu, mana gmbr yg kat pokok bunga tu..masih terbayang2 je gmbr kawin akak waktu tgk dulu2 :D

    apapun good luck..bukan sy yg jurinya :(

    ReplyDelete
  3. ops, terlupa, hepi anniversary :)

    ReplyDelete
  4. erienz, lelord & marina; terima kasih atas ucapan .
    marina; o...ader ke tgk gambar kawin akak dulu..lupa la pulak.

    ReplyDelete
  5. Happy anniversary ayu.. semoga kekal bahgia n hepi sokmo..hehe2..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails