Sayangku

Sayangku

Jom laa... follow

Friday, May 7, 2010

Demam sukan YPJ

Salam semua, sejak beberapa hari ni aku sibuk training utk sertai sukan YPJ. Setiap hari aku & staf yg terlibat dgn acara diberi pelepasan 2 jam untuk buat latihan bermula 8-10 pg...tp kadang2 terlajak gak sampai ke pukul 11 pg. Apa taknya, bukan 1, malah 2 acara aku masuk; netball & pantanque.

Biasanya sukan ini dibuat 2 tahun sekali...utk pemilihan ke PESAYA (Pesta Sukan Antara Yayasan Negeri Se Malaysia) tahun depan ....Tahun depan giliran tuan rumah PESAYA ialah Sabah. Tentu ramai staf yg nak gi...almaklumlah naik 'belon'.

Sempat gak lah ambil gambar masa tgh training....

pantaque

yg tgh duduk tu training ke melepak?



pasukan takraw

Untuk hari ni da bermula acara pertama, bowling kat Dangan City Mall....Pantanque pulak ahad ni kat Kompleks Belia & Sukan Larkin bermula 8.30pg hingga selesai..Netball pulak minggu depan bermula 15-16 mei.
Sape2 rasa nak buang masa, boleh la dtg bagi sokongan...terutama kat staf2 KP yang x join apa2 acara tu.....mcm COMEL, ALAM SARI ...hehe...jgn marah ye...


3 comments:

  1. salam..

    oo..kak ayu keje ngan ypj sy ade kawan keje kat situ nordalila danil nama dia..pensyarah kat situ..mungkin kak ayu kenal agaknyer

    ReplyDelete
  2. alamak........apa tak kenal. kita org satu bilik lagi...hehehe

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails