Sayangku

Sayangku

Jom laa... follow

Monday, July 26, 2010

Makan2 di Gelang Patah.

Salam semua. Bbrp hari aku x bukak & edit blog, sebabnya cuti-balik kampung dan agak malas sikit nak mengeditnya.

Kali nie, JJCM aku ngan budak2 ofis...nie pun sebenornya da gi lama da...minggu lepas hari Jumaat..Maklumlah rehat hari Jumaat agak panjang sikit. Jadi kita org gi la makan tengah hari agak jauh sikit dari ofis.

Nak tahu di mana? Ini lah tempatnya, restoran makanan laut yeo sekeluarga di Gelang Patah, bersebelahan Pelabuhan Tanjung Pelepas (PTP). Pemiliknya cina muslim ye...Sebelah restoran ni ada 1 lagi restoran, iaitu Saujana, tp hari Jumaat dia org tutup la pulak. Sebenarnya kita org nak gi yg saujana nie la..tp da tutup nak buat cam ne. Mungkin lain kali kot.

Sebelum tu, utk en. hassan sori e....x bg tahu mkn kat sini..hehe..jgn marah. Harga?..ok la semua yg kita org makan set utk 2 org nie RM69.00.

Pemandangan di sini, best di siang hari. Jom layan pic kat bawah.

di hadapan pintu masuk restoran


pemandangan yg indah, bersebelahan PTP..dapat gak tgk kapal masuk.


lauk pauk yg dipesan


habis licin...nie kalau kat umah nie, kepala da x nampak kepala lg da...

6 comments:

  1. AKU PERNAH MAKAN KAT SINI...MAHAL...PASTU MASA AKU GIE TU MACAM TAK BERAPA SEDAPLAH...YER LAH SEBAB LAUKNYER TAK HABIS....

    ReplyDelete
  2. bilalah nak makan kat sini lagi?dulu masa study kat utm pernah jugak dtg sini...

    ReplyDelete
  3. byknye hidangannnnn ..nyummyyyyyyy

    ReplyDelete
  4. Zaidai; kat sini ade 2 tempat. yg yoe ni memang x brp nak sedap. tp yg sedapnya kat sebelah dia tu saujana. memang sedap...dan lauk dia pun byk kalau yg set utk 10 org la..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails