Sayangku

Sayangku

Jom laa... follow

Wednesday, April 25, 2012

Sebelum PESAS 2012

Assalamualaikum, 
Alhamdulillah, kerana masih diberi kesempatan utk mengupdate blog nie. Kali nie, nak citer sedikit persiapan sebelum PESAS 2012 (sambungan entry sblmnya). Lebih kurang hampir 2 minggu atlet2 ITP dok training sebelum perlawanan sbnr.  Terasa seronok pulak setelah sekian lama tak bersukan. Nampaknya kebanyakan warga ITP memberi kerjasama memuaskan sepanjang latihan. Disebabkan kami tak cukup org, maka team netball dan futsal saling tolong menolong antara satu sama lain. Bila main netball, team futsal akan tolong, dan bila main futsal, team netball akan tolong pulak.  


Aku nie pulak asalnya main netball je, tp entah cam ne terjoin pulak pasukan futsal. Jadi aku kena main dua2, mujurlah jadual perlawanan tak sama. Di mana perlawanan netball pd Sabtu manakala futsal hari Ahad. Bila main futsal, eh....mcm best pulak. Ini first time aku main futsal. Sblm ni tak teringin pun nak main..


Acara sukan ni sbnrnya KPYPJ buat 2 thn sekali. Tu yg seronok kan main tu. Tapi kali nie, aku dah dianggap kategori veteran. Memang rasa agak berat sikit bdn nie, lutut pun da semacam je rasa bila berlari tu..huhu...Tapi yg penting semangat mesti ade. Di bwh ni adalah sebahagian gambar sepanjang latihan.

Ha....baling...baling... jgn tak baling...Staf lelaki turut membantu pasukan bola jaring

Barisan pasukan bola jaring.

Jurulatih futsal sedang memberi tunjuk ajar. Tq en. jurulatih (Fendi)

2 comments:

  1. hehehehe... kita ada dalam itu gambar dan cerita..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mesti la...akakkan org kuat..hehe..

      Delete

Related Posts with Thumbnails